Schildersbedrijf Bedum

HomeSchildersbedrijf Bedum

De speerpunten van ons schildersbedrijf in Bedum

Zoekt u een schilder in Bedum, want u bent die felle paarse kleur op de muur helemaal zat? Schildersbedrijf Taeke van der Veen kan u als schildersbedrijf uit de brand helpen. Al meer dan 20 jaar zorgt onze schilder ervoor dat uw pand in Bedum er perfect uitziet. Ons klantenbestand bestaat zowel uit overheidsinstellingen, bedrijfspanden als huizen van particulieren. Door onze jaren ervaring weten wij voor ieder pand wat de beste behandeling is. U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor een buitenschilder of een winterschilder die het binnenschilderwerk voor u doet. Airless spuiten behoort bij ons bedrijf eveneens tot de mogelijkheden evenals uw gevel impregneren en houtrot reparatie. Ook het leveren van glas en het plaatsen van glas door onze glaszetter behoort tot de mogelijkheden

Als u onze winterschilder inhuurt, kunt zelfs een speciale korting verwachten! Dus wacht in Bedum niet totdat het weer warm is, maar laat uw binnenschilderwerk in de gure wintermaanden aanpakken door onze deskundige winterschilder.

Uw schilderwerk in Bedum perfect uitgevoerd

Wanneer wij uw schilderwerk in Bedum verzorgen, vinden wij het natuurlijk heel belangrijk dat alles perfect wordt uitgevoerd. Wij gaan daarom vooraf met u om de tafel zitten en maken een plan hoe wij uw schilderwerk optimaal kunnen aanpakken. Uw eisen en wensen zijn daarbij het uitgangspunt voor onze offerte.

Aanbod van Schildersbedrijf van der Veen bij u in Bedum

Het aanbond van onze diensten is divers. U kunt bij ons terecht voor:

 • Binnenschilderwerk;
 • Buitenschilderwerk:
 • Onderhoud;
 • Gevel impregneren;
 • Houtrot reparatie;
 • Airless spuiten.

Schildersbedrijf Bedum

Een erkend schildersbedrijf in Bedum

Schildersbedrijf Taeke van der Veen is een erkend schildersbedrijf in de omgeving van Bedum. Wat betekent het om een erkende schilder te zijn? Als Erkend Betere Schilder bedrijf werken wij conform de uitgangspunten van deze erkenningsregeling. Dit hout o.a. in:

 • De Erkend betere schilder wordt regelmatig getoetst
 • De garantievoorwaarden zijn uitstekend.
 • Er is een onafhankelijke klachtenprocedure
 • De klanttevredenheid is hoog
 • Onze voorwaarden zijn gedeponeerd

Onze schilder en glaszetter helpt in Bedum

Bent u in Bedum op zoek naar die deskundige buitenschilder of een glaszetter? Of juist in de koude dagen behoefte aan die goede winterschilder die de binnenboel opfleurt? Neem contact op met Schildersbedrijf Taeke van der Veen! Voor meer informatie over onze diensten of onze aantrekkelijke tarieven kunt u mailen naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 06-53943006. Onze schilder in Bedum kijkt er naar uit om uw huis op te knappen!

BEL ONS