Binnenschilderwerken

HomeBinnenschilderwerken

Meer dan alleen muren en plafonds

Schildersbedrijf Taeke van de Veen verzorgt naast uw buitenschilderwerk natuurlijk ook al uw binnenschilderwerken. Binnenschilderwerk is meer dan alleen het schilderen van muren en plafonds. Ook het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen, trappen, keukenkastjes e.d. valt onder het binnenschilderwerk.

Het belang van binnenschilderwerk

Voor u is in eerste instantie van belang dat alles in huis netjes is afgewerkt. Daarnaast is er echter nog een andere redenen voor het laten verzorgen van binnenschilderwerk, en dat is vocht. In een woning is altijd vocht aanwezig. Daarom is een goede ventilatie van groot belang. Omdat vocht altijd van binnen naar buiten trekt is het ook van groot belang om binnen een goed verfsysteem te hebben. Om te voorkomen dat vocht in het hout van uw kozijnen kan trekken, moeten alle kitnaden langs het glas geheel gesloten zijn. Indien de kitnaden langs het glas niet goed zijn, zal het vocht er immers in trekken en naar buiten toe willen verdampen. Als alles buiten dan keurig strak in de lak staat, zal hier een vochtblaas ontstaan die kapot springt. Hierdoor zal de verf gaan bladderen wat leidt tot vroegtijdige verfschade aan de buitenzijde. Het is dus van groot belang dat u uw binnenschilderwerk hierop laat controleren alvorens u aan het buitenschilderwerk begint.

binnenschilderwerk

Bedrijven

Is uw bedrijfspand binnen toe aan een opfrisbeurt? Uiteraard kunt u dan als ondernemer ook bij Schildersbedrijf Taeke van de Veen terecht voor uw binnenschilderwerk. U wilt immers dat uw bedrijf van binnen ook een goede uitstraling heeft.

Geen hinder

Gedurende onze werkzaamheden kunt u grote delen van uw bedrijfspand gewoon blijven gebruiken. Schildersbedrijf Taeke van de Veen maakt namelijk gebruik van milieuvriendelijke producten die als eigenschap hebben dat ze nagenoeg reukloos zijn en snel drogen. Tevens schuren wij zoveel mogelijk met het gebruik van stofzuigers om de overlast van stof beperkt te houden. Hierdoor kunt u uw ruimte weer snel in gebruik nemen. Ook kunnen wij onze werkzaamheden zo plannen dat u helemaal nergens last van heeft.

Winterschilder

Binnenschilderwerk in de winter? Graag! Schildersbedrijf Taeke van de Veen zal u in de winter maanden een korting aanbieden op het binnenschilderwerk.

Direct contact

Wilt u meer weten over de binnenschilderwerk, bel dan  06-53943006 voor meer informatie of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij informeren u graag.

BEL ONS