Schildersbedrijf Eelde

HomeSchildersbedrijf Eelde

Kwalitatief hoogwaardig schilderwerk in Eelde

Op zoek naar een deskundig en erkend schildersbedrijf in de omgeving van Eelde? Al meer dan 20 jaar verzorgt Schildersbedrijf Taeke van der Veen het schilderwerk van bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Voor zowel een buitenschilder in Eelde als een winterschilder die het binnenschilderwerk doet kunt u bij ons terecht. Als glaszetter verzorgen wij graag de reparatie en vervanging van al uw glaswerk. Als specialist in houtrot reparatie helpen wij graag meer schade te voorkomen. Ook voor airless spuiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoge kwaliteit schilderwerk bij u in Eelde

Naast onze kwalitatief goede service passen wij ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding toe. We willen graag dat onze klanten zo goed mogelijk worden bediend. Dit doen wij door in overleg te gaan met onze klanten en goed te luisteren naar hun eisen en wensen. Daar passen wij onze werkwijze op aan, zodat het optimale resultaat kan worden bereikt.

schildersbedrijf Eelde

Kies voor onderhoud van uw schilderwerk door Schildersbedrijf van der Veen

Het onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw schilderwerk, het behoud van de uitstraling van uw pand en het behoud van de waarde van uw woning of bedrijfspand in Eelde. Onderhoud is eigenlijk alleen zinvol indien het regelmatig plaats vindt. Is de interval tussen twee onderhoudsbeurten te groot, dan wordt onderhoud al snel opknappen of het geheel vervangen van het oude schilderwerk. Wacht daarom niet te lang met uw onderhoud in Eelde en maak tijdig een afspraak.

Schildersbedrijf Taeke van der Veen in een notendop

Wanneer u kiest voor Schildersbedrijf Taeke van der Veen vanuit Eelde weet u dat u in zee gaat met een erkende schilder. Ons schildersbedrijf is aangesloten bij de “Erkend Betere Schilder”. Wat houdt dit precies in? Hier een aantal punten die aangeven waar Erkend Betere Schilder voor staat:

  • De Erkend betere schilder wordt regelmatig getoetst
  • De garantievoorwaarden zijn uitstekend.
  • Er is een onafhankelijke klachtenprocedure
  • De klanttevredenheid is hoog
  • Onze voorwaarden zijn gedeponeerd

Ons schildersbedrijf in de omgeving Eelde

Heeft uw bedrijf binnen en buiten nodig behoefte aan onderhoud door een goede schilder? Of bent u op zoek naar een glaszetter. Heeft u interesse gekregen in onze diensten als professioneel schildersbedrijf in Eelde? Wilt u meer weten over houtrot reparatie, airless spuiten of het impregneren van uw gevel. Wacht dan niet langer. Onze buitenschilder en winterschilder voor het binnenschilderwerk staat voor u klaar! Neem direct contact op vanuit Eelde door te bellen naar 06-53943006. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Wij zorgen voor een optimale samenwerking met onze schilder en glaszetter vanuit Eelde!

BEL ONS