Glaszetter

HomeGlaszetter

Glaszetter: glasschade of glas vervangen

Bij Schildersbedirjf Taeke van der Veen kunt terecht als u op zoek bent naar een ervaren glaszetter. Als glaszetter repareren wij alle glasschade binnen afzienbare tijd. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor het vervangen van enkel glas door dubbel-of isolatieglas.

Werkzaamheden van een glaszetter

Wanneer er sprake is van glasschade en de ruit moet vervangen worden, dan zorgt een glaszetter ervoor dat de ouder ruit veilig verwijderd wordt, het kozijn wordt ontdaan van de glaslatten en de stopverf en uw nieuwe ruit netjes in uw kozijn geplaatst wordt.

Als glaszetter starten wij altijd met de inspectie en het opmeten van het kozijn. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor vervanging en geeft hij advies over de verschillende soorten glas. Is het bijvoorbeeld mogelijk om in het bestaande kozijn enkel glas te vervangen door isolatieglas. Wanneer het glas na de bestelling uit de glasfabriek  is geleverd kan er een afspraak worden gemaakt voor de plaatsing. Voorafgaand aan de plaatsing wordt eerste de oude beschadigde ruit, de kit, stopverf of glaslatten verwijderd, waarna het nieuwe glas kan worden geplaatst.

Glaszetter

Afhankelijk van het type kozijn moet het nieuwe glas van binnen of van buiten worden geplaatst. Bij plaatsing aan de buitenzijde heeft de glaszetter soms een steiger nodig. Nadat het glas in het kozijn is aangebracht, worden de glaslatten geplaatst en worden de randen afgekit. Daarvoor wordt speciale beglazingskit gebruikt. Deze kit dient niet alleen voor de bevestiging maar ook voor isolatie.

Waarom een officiële glaszetter

Een glaszetter die zijn vak verstaat is in staat om alle werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om glas wind en waterdicht en bovendien veilig te plaatsen. Wanneer u glaszetter Taeke van der Veen inschakelt, dan weet u dat hij:

  • Kwaliteit levert;
  • Garantie biedt;
  • U het werk uit handen neemt.

Ervaren glaszetter met kwaliteitsmateriaal

Als u een Schildersbedrijf Taeke van der Veen isolatieglas zoals HR++ glas laat plaatsen, dan weet u zeker dat de eigenschappen van het isolatieglas optimaal kunnen worden benut. Immers pas als de optimale isolatiewaarde van uw nieuwe glas wordt behaald, kunt u de door u beoogde energiebesparing halen.

Offerte aanvragen bij onze glaszetter

Wilt u ook profiteren van kwaliteit en vakmanschap als het gaat om glas? Neem dan contact op met glaszetter Taeke van der Veen en bel ons op telefoonnummer: 06-53943006 of stuur een e-mail naar: info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Wij laten vrijblijvend een offerte voor u opstellen door onze ervaren glaszetter.

BEL ONS