Schildersbedrijf Groningen

HomeSchildersbedrijf Groningen

Op zoek naar een erkende schilder in Groningen

Op zoek naar een professionele en erkende schilder of glaszetter in Groningen? Al ruim 25 jaar is het Schildersbedrijf Taeke van der Veen in Groningen het adres voor al uw buiten- en binnenschilderwerk. Maar ook gevel impregneren, houtrot reparatie en airless spuiten behoort tot onze dienstverlening.

Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd als buitenschilder, binnenschilder, winterschilder en glaszetter in Groningen. Dat geldt ook voor het onderhoud van schilderwerk. Vakkundig onderhoud is een eerste vereiste voor het behoud van de waarde van onroerend goed. Optimaal onderhoud betekent vooral: het op tijd plegen van onderhoud.

Wij vinden het daarom erg belangrijk dat onze service van een hoogwaardig niveau is. Dit komt tot uiting in de vele projecten in Groningen en omstreken die wij hebben uitgevoerd. In de loop der jaren hebben wij een groot aantal klanten tevreden kunnen stellen.

Schildersbedrijf Groningen

Duurzaamheid in ons schildersbedrijf

Ook als schildersbedrijf in Groningen is het belangrijk dat je bij de tijd blijft. Daarom is ‘duurzaamheid’ een van de kernwaarden binnen ons bedrijf. Wij denken dat zowel buiten- als binnenschilderwerk hand in hand gaan met duurzaamheid. Daarom vinden wij het als schilder uitermate belangrijk dat de invloed van onze producten en diensten op de lange termijn zo min mogelijk invloed hebben op het milieu en de leefomgeving.

Wat doet de schilder bij u in Groningen?

Waarom zou u kiezen voor Schildersbedrijf Taeke van der Veen als buitenschilder, binnenschilder, winterschilder of glaszetter? Ruim 25 jaar leveren wij schilderwerk af van hoge kwaliteit, aan onze opdrachtgevers. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Het is voor ons belangrijk dat het schilderwerk voldoet aan uw verwachtingen. Uw eisen en wensen zijn voor ons daarom het uitgangspunt.

Als erkend schildersbedrijf staan wij voor:

  • Kwalitatief goed schilderwerk;
  • Een hoogwaardig serviceniveau;
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Naast binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht voor:

  • Het impregneren van uw gevel;
  • Houtrot reparatie;
  • Airless spuiten;

Daarnaast verzorgen wij als glaszetter de reparatie en vervanging van al uw glas.

Woont u in Groningen en heeft u in de winter een schilder nodig? Ook als winterschilder staan wij voor u klaar. Voor de winterschilder geldt zelfs een aantrekkelijke korting.

Neem nu contact op met ons schildersbedrijf in Groningen

Heeft u behoefte aan een professionele binnen- of buitenschilder in de omgeving van Groningen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-53943006. Ook kunt u voor verdere informatie en onze aantrekkelijke tarieven mailen naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Ons schildersbedrijf kijkt er naar uit om u te helpen in Groningen!

BEL ONS