Houtrotreparatie

HomeHoutrotreparatie

Houtrot

Wanneer de kwaliteit van het schilderwerk achteruit gaat, bestaat de kans dat het onderliggende hout wordt aangetast. Door de inwerking van vocht kan uiteindelijk het onderliggende hout gaan rotten. Wanneer houtrot tijdig onderkend wordt is het nog heel goed mogelijk om dit te repareren zonder dat direct tot vervanging van een deur of kozijn behoeft te worden overgegaan.

Houtrot wordt vaak pas opgemerkt tijdens het opnemen van schilderwerk en soms pas tijdens het uitvoeren van het schilderwerk zelf. Het is van belang dat de aantasting van het onderliggende hout direct wordt hersteld om erger te voorkomen.

Houtrotreparatie

Repair Care

Schildersbedrijf Taeke van der Veen is Repair Care gecertificeerd, niveau 3. Er wordt gewerkt met de modernste producten en technieken van Repair Care. Met deze systemen is het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zo nodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat

Meer weten

Heeft u in een of meerdere kozijnen, ramen of deuren houtrot geconstateerd of vermoedt u houtrot onder de bestaande verflaag, aarzel dan niet te lang en neem contact op met Schildersbedrijf Taeke van der Veen. Bel: 06-53943006 of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij komen graag bij langs om de situatie in ogenschouw te nemen.

BEL ONS