Schildersbedrijf Noordhorn

HomeSchildersbedrijf Noordhorn

Het schildersbedrijf in Noordhorn

Bent u op zoek naar een schilder, want de verf van uw pand in Noordhornziet er niet meer zo mooi uit? Hebben de muren in uw huis dringend behoefte aan een nieuwe kleur? Als buitenschilder of winterschilder staat Schildersbedrijf Taeke van der Veen voor u in Noordhorn klaar om de buitenboel en het binnenschilderwerk aan te pakken. Al meer dan 20 jaar lang zijn wij hét schildersbedrijf in Noordhorn en omgeving. Tot onze expertise behoort ook gevels impregneren, houtrot reparatie en airless spuiten. Behalve als schildersbedrijf zijn wij ook actief als glaszetter en kunt u bij ons terecht voor de reparatie van glasschades of voor de vervanging van enkelglas door isolatieglas.

Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd precies wat onze opdrachtgevers willen. Als schildersbedrijf vinden het dan ook erg belangrijk dat wij kwaliteit leveren. Het doel van onze schilder is dat de klant zo goed mogelijk wordt bediend. Op welke manier dan ook. Dus zowel van ons als buitenschilder, als winterschilder of als glaszetter kunt u een hoogwaardige service verwachten. Ondanks dat wij hoge kwaliteit leveren hanteren wij nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo houden wij u als klant tevreden. Hoe pakken wij het aan als schilder in de omgeving van Noordhorn?

Met de schilder in Noordhorn uw gevel impregneren

Als schildersbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat al uw wensen en behoeftes worden vervuld. Goed overleg vooraf en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is daarom belangrijk. Wij proberen altijd aan uw wensen te voldoen.

Uw schilderwerk in Noordhorn helemaal op orde

Wanneer wij aan de slag gaan met het binnenschilderwerk of het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand in Noordhorn, dan zijn er verschillende punten waar u op moet letten. Allereerst de vraag wanneer u de binnenboel onder handen wilt laten nemen. Klanten zijn nog wel eens in de veronderstelling dat het binnenschilderwerk alleen tijdens zomermaanden gedaan kan worden. Dit is echter een misvatting. Tijdens de koude maanden hebben wij namelijk gewoon onze winterschilder voor u klaar staan. Wij hanteren zelfs speciale kortingen wanneer u ons als winterschilder aanneemt.

Schildersbedrijf Noordhorn

Diensten van schildersbedrijf Taeke van der Veen

U kunt bij Schildersbedrijf Taeke van der Veen terecht voor een gevarieerd pakket diensten zoals:

  • Binnenschilderwerk;
  • Buitenschilderwerk;
  • Onderhoud;
  • Houtrot reparatie;
  • Gevel impregneren;
  • Airless spuiten.

Een nieuwe kleur door onze schilder nabij Noordhorn

Zin gekregen in een nieuwe, frisse kleur in uw huis of bedrijf in Noordhorn? Of op zoek naar een ervaren glaszetter? Neem nu direct contact op met ons schildersbedrijf door te mailen naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-53943006. Onze schilder en glaszetter staan graag voor u klaar in Noordhorn!

BEL ONS