Schildersbedrijf Paterswolde

HomeSchildersbedrijf Paterswolde

Uw pand in Paterswolde is toe aan een nieuwe lik verf?

Bent u in Paterswolde op zoek naar een ervaren schildersbedrijf voor al uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Is er onderhoud nodig aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand? Wordt het tijd de winterschilder in te schakelen om uw houtwerk winterklaar te maken? Of bent u op zoek naar een glaszetter. Of een bedrijf voor gevel impregneren, houtrot reparatie of airless spuiten? Dan bent u precies op de juiste plek beland! Schildersbedrijf Taeke van der Veen is hét ervaren schildersbedrijf in Paterswolde voor duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.

Voor al uw binnenschilderwerk in Paterswolde

Heeft u zelf al wel eens de schilderskwast ter hand genomen? Dan weet u vast ook dat het lastig is om randjes strak af te werken en een strakke overgang te krijgen tussen muren en plafond. Het duurt lang, en soms valt het resultaat zelfs tegen. Kies daarom voor het vakmanschap van een schildersbedrijf en laat uw binnenschilderwerk over aan Schildersbedrijf Taeke van der Veen in Paterswolde. Wij kunnen uw muren en houtwerk weer een frisse nieuwe look geven. Ook geven wij u graag meer informatie over kleurgebruik in uw woning in Paterswolde. Onze schilder staat voor u klaar voor al uw binnenschilderwerk in Paterswolde.

schilder Paterswolde

De schilder voor uw buitenschilderwerk in Paterswolde

Buitenschilder nodig? Misschien bent u nu al een aantal keer langs uw woning of bedrijfspand gelopen en valt het u steeds meer op dat de gevel wel een likje verf en een opknapbeurt kan gebruiken. Schildersbedrijf Taeke van der Veen staat voor u klaar om uw houtwerken een nieuwe lik verf te geven, zodat het pand weer past in een verzorgd straatbeeld in Paterswolde! Voor al uw winteronderhoud biedt Schildersbedrijf Taeke van der Veen ook een ervaren winterschilder.

De keuze voor schilderwerk in Paterswolde van Taeke van der Veen

Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor Schildersbedrijf Taeke van der Veen! Ons uitgebreide pakket diensten bestaat uit:

  • Binnenschilderwerk;
  • Buitenschilderwerk;
  • Onderhoud;
  • Houtrot reparatie;
  • Gevel impregneren;
  • Airless spuiten.

Daarnaast zijn wij glaszetter voor al uw glasreparaties of het vervangen van uw enkelglas door dubbel- of isolatieglas.

Contact opnemen met ons schildersbedrijf in Paterswolde

De winterschilder, of de binnen- of buitenschilder van Schildersbedrijf Taeke van der Veen komt bij u langs om de status van het schilderwerk te bepalen en te inventariseren wat nodig is om uw pand weer in topconditie te krijgen! Bel ons voor het maken van een afspraak bij u in Paterswolde op nummer: 06-53943006, of mail naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Onze schilder en glaszetter komen graag bij u langs in Paterswolde.

BEL ONS