Schildersbedrijf Roden

HomeSchildersbedrijf Roden

Het schildersbedrijf bij u in Roden

Woont u in Roden en bent op zoek naar een erkend en professioneel schildersbedrijf voor al uw schilderonderhoud? Schildersbedrijf Taeke van der Veen is al meer dan 20 jaar actief als schilder in Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder. Daarnaast kunt u bij ons ook een winterschilder inhuren voor al uw binnenschilderwerk.

Naast schilderwerk verzorgen wij ook als glaszetter de vervanging van uw enkel glas door dubbelglas en repareren wij al uw glasschade. Bovendien kunnen wij uw gevel impregneren en zijn wij specialist in houtrot reparatie. Ook airless spuiten behoord bij ons tot de mogelijkheden. Met deze relatief nieuwe techniek is mogelijk nog betere resultaten te halen in de afwerking van het schilderwerk.

Onze klandizie in de omgeving van Roden is zeer divers, want onze schilder verzorgt zowel overheidspanden, bedrijfspanden als de huizen van particulieren. Wij draaien dus nergens onze hand voor om. Naast de kwaliteit die wij leveren wat betreft het buiten- en binnenschilderwerk, vinden wij duurzaamheid ook heel belangrijk. Wij streven ernaar om de impact van onze werkzaamheden op het milieu te verkleinen.

Contact met de winterschilder in Roden

Dacht u dat een schilder alleen aan de slag gaat in Roden in de zomer? Dan heeft u het mis. Als winterschilder komen wij graag tijdens de koude dagen uw binnenschilderwerk verzorgen. U krijgt zelfs een speciale korting wanneer u ons als winterschilder inhuurt. Dus wacht niet tot de zomer met het schilderen van uw huis, maar bel onze winterschilder. Om in contact te komen met onze winterschilder kunt u vanuit Roden bellen naar 06-53943006. Geen schilder nodig voor uw binnenschilderwerk? Misschien kan onze buitenschilder u van dienst zijn.

Onze schilderwerkzaamheden bij u in Roden

Door de jaren heen hebben wij als schildersbedrijf enorm veel kennis opgedaan wat betreft het schilderen van allerlei panden in o.a. Roden. Daarop hebben wij onze dienstverlening aangepast en verbeterd. U kunt bij ons terecht voor:

  • Binnenschilderwerk;
  • Buitenschilderwerk:
  • Onderhoud;
  • Gevel impregneren;
  • Houtrot reparatie;
  • Airless spuiten.

Interesse in de dienst van ons schildersbedrijf in Roden?

Heeft u in Roden interesse gekregen in een van de diensten die wij aanbieden als schildersbedrijf of als glaszetter? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 06-53943006. Mailt u liever? Vraag dan informatie aan via info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Onze schilder en glaszetter zorgen er bij u in Roden voor dat alles er weer perfect uitziet!

Roden

BEL ONS