Schildersbedrijf Ten Boer

HomeSchildersbedrijf Ten Boer

Erkend Betere Schilder in Ten Boer

Schildersbedrijf Taeke van der Veen biedt u in Ten Boer alle diensten aan voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor:

Dus, heeft u in Ten Boer een erkend schilder of glaszetter nodig? Dan bent u bij Schildersbedrijf Taeke van der Veen aan het juiste adres! Wij bieden een erkend buitenschilder en winterschilder om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand in Ten Boer voor onze rekening te nemen inclusief houtrot reparatie en gevel impregneren.

Maar daarnaast kan onze schilder in Ten Boer natuurlijk ook het binnenschilderwerk voor zijn rekening nemen. Daarbij behoort ook airless spuiten tot de mogelijkheden.

schilder Ten Boer

Als glaszetter in Ten Boer verzorgen wij de vervanging van al uw glas, bijvoorbeeld in geval u uw enkele glas wilt vervangen door dubbelglas is bij glasschade.

Bent u benieuwd wat ons schildersbedrijf te bieden heeft? Graag komen wij met u in contact! Maak een afspraak met de Schildersbedrijf Taeke van der Veen zodat wij u persoonlijk meer over de mogelijkheden kunnen vertellen.

Kwaliteit in schilderwerk in Ten Boer

Wij leveren met ons kwalitatief hoogwaardig schilderwerk alleen vakmanwerk af. De liefde voor ons vak ziet u terug in het eindresultaat van ons schilderwerk! Schildersbedrijf Taeke van der Veen staat in Ten Boer bekend als een gerenommeerd schilderbedrijf.

Voor al uw schilder onderhoud in Ten Boer

Voor het behoud van uw pand is het belangrijk dat er op regelmatige basis onderhoud gepleegd wordt door een buitenschilder of winterschilder. Schildersbedrijf Taeke van der Veen biedt een totaalpakket aan voor bedrijven en particulieren in Ten Boer, zodat uw pand in topconditie blijft! Wilt u hier meer over weten? Wij geven u graag meer advies over ons op maat gemaakte onderhoudsplan.

Mogen wij u in Ten Boer overtuigen?

U kiest in Ten Boer een betrouwbaar en kwaliteit goed schildersbedrijf. Daarom kiest u voor Schildersbedrijf Taeke van der Veen. U kiest bij ons voor:

  • Kwaliteit, zowel in werkwijze als in materiaal;
  • Een schilder aangesloten bij de regeling de “Erkend Betere Schilder”;
  • Ruim 20 jaar ervaring;
  • Scherpe tarieven;
  • Een hoogwaardig serviceniveau.

Bel voor een schilder in Ten Boer

Wilt u meer weten over onderhoud, gevel impregneren, houtrot reparatie of airless spuiten? Dan maken wij graag een afspraak met u zodat wij kunnen bekijken hoe wij onze service kunnen inzetten en de mooiste resultaten kunnen realiseren! Bel ons daarom op telefoonnummer 06-53943006 of mail naar: info@schildersbedrijfvanderveen.nl en ons schildersbedrijf gaat graag voor u in Ten Boer aan de slag.

BEL ONS