Verkoopklaar maken woning

HomeVerkoopklaar maken woning

Waarom verkoopklaar maken

De ene woning verkoopt sneller dan de andere. Een van de meest voorkomende redenen daarvoor is dat potentiële kopers afgeschrikt worden door de inrichting en de hoeveelheid werk dat nodig is om een woning aan hun wensen aan te passen. In veel televisie programma’s laat men tegenwoordig zien dat het de moeite loont om een woning verkoopklaar te laten maken.  Een team van designers en vaklieden gaat dan aan de slag om de woning met een beperkt budget en binnen een korte tijd aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Op die manier kan de woning sneller kan worden verkocht en vaak ook nog tegen een betere prijs. Daardoor kan de investering worden terugverdiend.

Verkoopklaar service

Ook bij schilderbedrijf Taeke van der Veen kunt u terecht voor het verkoopklaar maken van uw woning. Wij verzorgen dan de uitvoering van kleine reparaties, het bijwerken van het schilderwerk en het overschilderen van wanden en houtwerk in meer neutrale kleuren. Ook adviseren wij u graag over de presentatie van uw woning bij bezichtigingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verkoopbaar maken van uw woning? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Taeke van der Veen en bel: 06-53943006 . Of vul het contactformulier op deze pagina in. Mailen mag natuurlijk ook.

BEL ONS