Schildersbedrijf Winsum

HomeSchildersbedrijf Winsum

Hulp van onze schilder in Winsum

Heeft u hulp nodig van een schilder of glaszetter aan uw huis of bedrijfspand in Winsum? Een nieuwe kleur aan de binnen- of buitenkant van uw huis of pand kan al heel veel doen voor de uitstraling. Ons schildersbedrijf is meer dan 20 jaar het adres voor een deskundige buitenschilder of winterschilder die het binnenschilderwerk verzorgt. Ook voor mensen die in Winsum wonen. Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in houtrot reparatie, gevel impregneren en airless spuiten. Bovendien zijn wij als glaszetter actief.

Ons klantenbestand is heel divers. Vastgoedbezitters, bedrijfseigenaren en de overheid leveren ons al jaren opdrachten die ons schildersbedrijf perfect uitvoert. Omdat wij zoveel ervaring hebben, weet onze schilder hoe hij iedere klus het beste kan uitvoeren. Naast de kwaliteit die wij leveren, hanteren wij ook nog een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u teveel betaald voor bijvoorbeeld uw binnenschilderwerk. Daarnaast heeft onze schilder een goede samenwerking met de klant hoog in het vaandel staan.

Uw eisen en wensen in Winsum

Wanneer ons schildersbedrijf voor u in de slag gaat in Winsum, dan zijn uw eisen en wensen uitgangspunt voor ons aanbod. Samen met u bekijken wij hoe de opdracht zo snel en zo goed mogelijk en met zo min mogelijk overlast kan worden uitgevoerd.

Onderhoud van schilderwerk in Winsum

U kunt bij Schildersbedrijf Teake van der Veen terecht voor al uw onderhoud in Winsum. U kunt bij ons daarom terecht voor de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerk;
  • Buitenschilderwerk;
  • Houtrot reparatie;
  • Gevel impregneren;
  • Airless spuiten.

Bovendien kunnen wij als glaszetter al u glasschade repareren of uw enkel glas vervangen door dubbelglas of isolatieglas.

schilder winsum

Onze standaarden als schildersbedrijf in Winsum

Zowel onze buitenschilder als de winterschilder die het binnenschilderwerk verzorgt werken conform een aantal standaarden. Zo weet u dat wij altijd kwaliteit leveren wat betreft ons schilderwerk. Hierdoor weet u in Winsum wat u van onze buitenschilder of winterschilder kan verwachten:

  • Wij werken op een duurzame manier
  • Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij hebben altijd een hoogwaardig serviceniveau
  • Wij leveren kwaliteit

Contact opnemen met ons schildersbedrijf vanuit Winsum

Woont u in Winsum en wilt u bijvoorbeeld meer weten over het werk van onze winterschilder? Dan kunt u mailen naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Ook voor telefonisch contact zijn bereikbaar via 06-53943006. Wij kunnen u alvast vertellen dat wij een speciale korting voeren, wanneer u onze winterschilder inhuurt om het binnenschilderwerk te doen. Onze schilder en glaszetter staan in ieder geval klaar voor al onze nieuwe klanten in Winsum.

BEL ONS