Schildersbedrijf Zuidhorn

HomeSchildersbedrijf Zuidhorn

Een professioneel schildersbedrijf in Zuidhorn

Heeft u in Zuidhorn behoefte aan een professionele schilder of glaszetter die alles opknapt? Of heeft u nog binnenschilderwerk waar maar niks van komt? Schildersbedrijf Taeke van der Veen staat ook in Zuidhorn klaar. U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk en al het schilderonderhoud. Daarnaast repareren wij als glaszetter al uw glasschade of vervangen uw enkelglas door isolatieglas. Bij ons schildersbedrijf kunt u ook terecht voor houtrot reparatieairless spuiten en gevel impregneren.

Schildersbedrijf Taeke van der Veen is aangesloten bij de regeling de “Erkend Betere Schilder”. Hierdoor weet u zeker dat uw schilderwerk in goede handen is. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vaandel staan. Naast de hoogwaardige kwaliteit hanteert ons schildersbedrijf ook nog een goede prijs, waardoor u in Zuidhorn weet dat u niet teveel betaalt. Verder vindt onze schilder het ook belangrijk dat er een hoogwaardig serviceniveau wordt gehanteerd. Een ander belangrijk punt waar wij voor staan als schildersbedrijf is duurzaamheid.

Onze schilder en duurzaamheid in Zuidhorn

Als schildersbedrijf in de omgeving Zuidhorn vinden wij het belangrijk dat er op een duurzame manier gewerkt wordt. Ook bij uw binnenschilderwerk, want ook binnen de schildersbranche moet je blijven innoveren. Duurzaamheid komt ten eerste tot uiting in de producten die onze buitenschilder en winterschilder gebruiken. Naast dat de schilder gebruik maakt van duurzame verfproducten, neemt ons schildersbedrijf ook iedere stap in het proces onder de loep. We bekijken waar we kunnen innoveren op het gebied van duurzaamheid. Zo zorgen we ervoor dat op de lange termijn de invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is. Door als schildersbedrijf te blijven vernieuwen zorgen wij dat de kwaliteit van ons werk altijd aan de top zit. Dus ook onze buitenschilder of winterschilder van uw binnenschilderwerk levert altijd de kwaliteit die u in Zuidhorn wenst.

schilder zuidhorn

Het werk van onze buitenschilder bij u in Zuidhorn

Het onderhoud van uw pand in Zuidhorn is van essentieel belang wanneer u de waarde van uw vastgoed wil behouden. Door de jaren heen heeft onze buitenschilder enorm veel ervaring opgedaan wat betreft het onderhouden van bijvoorbeeld bedrijfspanden en woningen. Onze diensten richten zich op alle aspecten van het onderhoud:

  • Binnenschilderwerk;
  • Buitenschilderwerk;
  • Houtrot reparatie;
  • Gevel impregneren;
  • Airless spuiten.

In contact komen met ons schildersbedrijf in Zuidhorn?

Interesse gekregen in het werk van onze buitenschilder, winterschilder of glaszetter vanuit Zuidhorn? Mail dan naar info@schildersbedrijfvanderveen.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 06-53943006. Onze schilder en glaszetter kijken er naar uit om uw schilderwerk te mogen verzorgen in Zuidhorn!

BEL ONS